Bröllopsboken har upphört och vi har styrt om våra resurser till fullt fokus på fest, kalas och barnkalas samt event och företagstillställningar såsom after-work och kickoff.

Idag säljer vi istället färdiga festlekar som gör festen lyckad och ger en fin upplevelse för alla gästerna. Det blir enkelt för dig som arrangör att köpa färdiga festlekar så kan du lägga tiden på annat än just att utveckla och planera lekar till festen. Vidare erbjuder vi många olika sorters gratis inbjudningskort för alla möljiga tillfällen såsom bröllop, dop, barnkalas, 50 årsfester mm. Se alla olika alternativ till våra gratis inbjudningskort härOm Bröllopsboken.se:

Tips inför möhippan

Visste du att...
Bröllopstårtan, vars första bit bruden och brudgummen skär och äter tillsammans, symboliserade förr i tiden fruktsamhet och lycka. Man bröt en kaka över brudens huvud för att hon skulle få många barn. Man kunde också kasta brödsmulor över bruden. Seden lever kvar idag, men istället för brödsmulor kastar vi ris.
Svensexa och möhippa
Att ha möhippa och svensexa för det blivande brudparet är en tradition som funnits sedan länge.
Bröllopsseder i andra länder
I Rumänien är det vanligt att man kastar godis på brudparet istället för ris.
Retorik, eller konsten att ge sig själv talets gåva
Är du nära släkt eller vän till brudparet är det kanske passande att hålla ett tal vid bröllopsmiddagen, då hjälper det att kunna lite om retorik.
Bröllopspresenter
Vad ska man ge bort i bröllopspresent? Eller vad ska man önska sig? Här hittar du lite tips och idéer till bröllopspresenter.
Bröllopsjubileer!
Att fira bröllpsdag kallade man ursprungligen för att fira jubelbröllop. Idag finns mer eller mindre vedertagna namn för flera av bröllopsjubileerna, till de äldsta och mest kända hör guld- och silverbröllop.
Bröllopsresan - välj en klassisk tågresa
Få färdmedel är så mytomspunna som tåget. Välj en tur på en av världens klassika tågrutter som bröllopsresa och kliv in i en värld av äventyr eller oslagbar lyx.
Företagsevent, kick off och firmafester kräver ett litet annat upplägg än en privat fest eller tillställning. Vill du få bra tips på företagsevent och personalfest läs här.
Grapevine.nu/foretagsevent/
En av de populäraste festerna efter bröllop är faktiskt den svenska kräftskivan som är en fin tradtion som lever kvar starkt trots att reglerna med kräftpremiär har slopats. Läs mer om kräftskiva här.
 
Andra gör-det-själv böcker:
Finaste minnesboken om bebisens första år! Perfekt till den som nyss fått bebis:
Dinbabybog.dk
Bebisboken på danska
Tillminabarnbarn.se
För senioren - skriv boken om ditt liv!
Present till 60 åring
 
 

 

Mer om:

Firmafest

Kickoff
Företagsevent
Mordgåtor
Barnkalas

Frågesport fest
Fest tema
Fest lekar

Grapevine Rebusløp
Grapevine Treasure Hunt for Kids
Grapevine Tipsrunda
Grapevine Mordmysterie manus

Motto Party Grapevine
Grapevine Krimidinner
Grapevine Schnitzeljagd

The Camtasia Studio video content presented here requires JavaScript to be enabled and the latest version of the Adobe Flash Player. If you are using a browser with JavaScript disabled please enable it now. Otherwise, please update your version of the free Adobe Flash Player by downloading here.

Inbjudningskort gratis via app
 
 
   
   
   
   
   
   
   
 

Hos Grapevine.nu finner du nedlastningsprodukter for fest, underholdning og moro! Skattejakt for barna
Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor Rebusløp


Ismysteriet
NYHET!
Ett härligt äventyr tillsammans med isprinsessan Arabella, pingvinen Puck och älgen Ola! Barnen måste hjälpa isprinsessan att rädda den årliga snöfesten! Skattjakten kan utföras inne eller ute, hemma eller borta, för många barn eller få - enkelt för dig, jättekul för barnen! Finns i två olika svårighetsnivåer. 169 kr.
För 4-6 år>> | Från ca 7 år>>
aktivitet julfest
Barnens julsångsquiz
Barnens julsångsquiz sprider härlig julstämning! Barnen ska sjunga med i julsångerna och sedan svara på roliga, juliga följdfrågor på ett stort, fint svarsblad. Passar barn i åldern 3-8 år. Perfekt på julpysslet med kompisarna eller tillsammans med familjen i väntan på tomten.
Mer info >>
jullekar
Tipspromenad: Tema jul
En tipspromenad med jultema kan vara en rolig aktivitet på julfesten, glöggfesten eller på annan sammankomst i juletider! Du får 21 fyndiga och juliga frågor i fin design - som sprider garanterad julstämning. Allt är färdigt att skrivas ut och användas direkt!
Mer info >>

 

 
Goodies till barnen Lekar, pyssel, Sagor Skattjakter för barnfamlijer. Enkelt för föräldrarna att skriv ut och roande för barnen att pyssla.

 

Fira 40! Tipspromenad / quiz till 40-årsfesten
Förgyll 40-års firandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 40! Frågorna är mycket varierande, kul och riktigt fyndiga!
Beställ här>>
Fira 50! Tipspromenad / quiz till 50-årsfesten
Dags att fira 50!? Vår tipspromenad / quiz till 50-års festen innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 50! Frågorna sträcker sig över en stor variation av ämnen, från film och musik till geografi och historia. Fyndigt, roligt, underhållande!
Beställ här>
Fira 60! Tipspromenad / quiz till 60-årsfesten
Dags att fira 60!? Både på en större fest och en mindre tillställning kan det passa bra med en riktigt fyndig tipspromenad eller ett quiz på dagens tema - talet 60! Fyndigt, roligt och underhållande med varierade frågor om många olika ämnen.
Beställ här>>

Grapevine Fest Underhållning Umgänge
Grapevines har gott om tips och lösningar för midsommarfesten. Ladda ner färdiga lösningar. Du hittar enkelt tex en mordgåta till festen.
Tips på aktiviteter fest: Kanske vill du arrangera en femkamp?