Invitasjonskort

 


Er du på jakt etter gratis kort-maler du kan laste ned eller innbydelser du kan lage selv på nett?
Invitasjonskortet skal både gi et totalinntrykk av hva slags fest eller selskap dette handler om, og det skal enkelt formidle nøkkelinformasjon i invitasjonen: Hva, Når, Hvor og Hvordan, og frist for svar.
Tidligere sendte man innbydelseskort med vanlig post. Det innebar å kjøpe, skrive ut eller trykke invitasjonskortene, legge dem i konvolutter og slikke på frimerker, men idag er det vanligere at man løser det elektronisk via mail, sms eller facebook.


Å sende invitasjoner elektronisk går fortere enn med posten, men man bør jo sørge for at utseendet og inntrykket blir like fint som et trykket invitasjonskort som kommer i posten! Viktigheten av en god layout, bilder og design skal ikke nedvurderes bare fordi man sender invitasjonskortene digitalt

.
Grapevine har utviklet en app som heter Grapevine Party Invitations som er tilgjengelig både for Android og IOS, som lager ordentlig fine innbydelser ved hjelp av vakre bakgrunnsbilder som gir den rette stemningen til selskapet eller festen du inviterer til. Om du heller vil bruke et eget bilde, laster du bare opp og bruker dette når du lager invitasjonskort i appen.

Invitasjonskort gratis app

Invitasjonskort til ulike selskap

 


For familieselskap, barneselskap og andre selskap finner du mange artige løsninger på nettet. Du kan for eksempel sette sammen en morsom pdf-fil der du velger bakgrunnsbilde og så skriver inn teksten som skal stå på invitasjonskortet, så klikker man på Lag kort, og vips har du laget en fin invitasjon som pdf, som du enkelt skriver ut eller mailer til gjestene du vil invitere.
Innbydelser til barneselskap og barnebursdager


Hvert år lages og sendes det hundretusenvis av invitasjoner til barn og foreldre som er bedt i barneselskap. Du kan lage en bursdagsinvitasjon i word eller powerpoint eller bruke tjenester du finner online, som denne der du enkelt lager en egen bursdagsinvitasjon der tekst og fint bakgrunnsbilde settes sammen til en fin bursdagsinvitasjon.


Til slutt velger du om du vil skrive ut bursdagsinvitasjonen, eller om du vil sende den på e-post.
Invitasjoner til fest og selskap via appen Grapevine Party Invitations!


Vi tilbyr flere måter å lage fine invitasjonskort på, enkelt og gratis! Sett sammen en stilig invitasjon med egen tekst i enkle maler og skriv ut, eller lag lekre innbydelser i appen vår og send direkte på mobilen - da holder du også enkelt god oversikt over hvem som kommer på festen!

Fine invitasjonskort på, enkelt og gratis!

LAG FINE INVITASJONSKORT TIL BARNEBURSDAGEN - HELT GRATIS!

LAG FINE INVITASJONSKORT TIL BARNEBURSDAGEN - HELT GRATIS!

I vår enkle invitasjonsfikser lager du enkelt fine invitasjonskort til barneselskapet eller festen, helt gratis. Velg layout, skriv inn teksten og klikk på knappen, så får du et fiks ferdig invitasjonskort til å skrive ut, helt gratis! En link til invitasjonskortet sendes på mail til deg, så vet du hvor du har den. Prøv deg fram, og lag så mange invitasjonskort du vil!

LAG FINE INVITASJONSKORT HER>>

TIPS TIL BARNESELSKAP
TIPS TIL BARNESELSKAP!

10 tips til barneselskapet! Hvem skal man invitere? Hvor lenge? Hvor mange? Mat, drikke og kake? Leker?

10 TIPS TIL BARNEBURSDAG & BARNESELSKAP>>

Å arrangere barneselskap er noe alle foreldre stilles overfor før eller senere. Et riktig vellykket selskap kan behøve litt planlegging. Her kommer noen allmenne tips og idéer å tenke på foran neste feiring!

8 korte tips om barnebursdag her>>

BEST PÅ FEST!

Hos grapevine.nu finner du morsomme festleker og gjør-det-selv-events. Her finner du alt fra quiz og mordmysterier til mobilevents og massevis av spennende skattejakter til barneselskapet. Et komplett produkt leveres umiddelbart på e-post, du skriver selv ut alt du trenger for å få istand en ordentlig morsom aktivitet!

TILL GRAPEVINE.NU>

 

Skremmende god mat til Halloweenfesten!

Skattejakt - Enkelt for deg - kjempegøy for barna!
Halloweenfest

Påskeeggjakt og påskeleker

Løs en egen påskekrim

© Mirago Media AB | www.miragomedia.com