BESTÄLL NYTT KONTO PÅ TILL MINA BARNBARN>>
Välj typ av konto och beställ aktiveringskod
SKAPA KONTO med aktiveringskod>>
Välj användarnamn och lösenord för ditt konto. Du behöver en aktiveringskod som du får efter beställning (eller som du fått i presentbox)
KÖP TILL MINA BARNBARN I PRESENTASK>>
Ge bort Till Mina Barnbarn i present i exklusiv presentask.
LOGGA IN PÅ TILL MINA BARNBARN>>


NYHET! Bläddra i en färdig tillminabarnbarnbok här>>

Vanliga frågor
Om Tillminabarnbarn
Sagt om Tillminabarnbarn

Inspiration: Du och världen - kommer du ihåg det här?

Ditt 20-tal
Ditt 30-tal
Ditt 40-tal
Ditt 50-tal
Ditt 60-tal
Ditt 70-tal
Ditt 80-tal
Ditt 90-tal
Ditt 00-tal
Sommarnostalgi!
Denna underbara årstid framkallar onekligen barndomens minnen hos många, för visst var väl somrarna alltid soliga, varma, och fulla av upptåg och lek när man var barn?

Läs lite sommarnostalgi från 50-, 60-, 70- och 80-talet här>>
Hur många länder har du besökt?
Räkna här>>

Roliga barnkalas tips
Skattjakt gratis
FiraFest - blogg om roliga fester
Barnkalasbus - blogg om barnklas
Morgåta till festen
 
 
 
 
 
Gratis pyssel, gåtor, lekar och aktiviteter till små och stora barn.
Goodies till barnen.
Länktips TMBB
Solkollen Se värdet av ditt tak på mindre än 1 minut. Hur mycket kan du tjäna och spara med solpaneler på ditt hustak?
Solkollen.nu
© www.tillminabarnbarn.se
| Mirago Media AB

Nyårsfest mat och tävlingar

Planera festen enkelt och smidigt

Middag med mordgåta hemma

Barnkalaslekar


Alla kan skriva boken om sitt liv!


Med tillminabarnbarn.se kan man på ett enkelt, roligt och opretentiöst sätt skriva boken om sitt liv! På tillminabarnbarn.se finns mallar som man fyller i - vi har gjort designen och ställer de rätta frågorna som ger massvis med inspiration på vägen - författaren gör boken till sin med texter och bilder.

tillminabarnbarn.se innehåller över 142 sidor i 16 kapitel. Författarens väljer själv vilka sidor han eller hon vill ha med i sin bok, och skräddarsyr omfattning och innehåll helt själv. I tillminabarnbarn finns kapitel om allt från familj och släkt till värderingar, minnesvärda resor, favoritböcker och hur man kommer ihåg stora världshändelser. När boken är klar skriver man ut själv eller får boken utskriven och inbunden - till en minnesskatt att bevara!

Med tillminabarnbarn.se kan alla skriva boken om sitt liv!

Ge bort livets roligaste projekt!

Ge bort omtanke, intresse och ett kul och kreativt projekt! Beställ en exklusiv presentbox som innehåller information om produkten och ett värdebevis med kod för att skapa ett Tillminabarnbarn-konto! Du kan också välja att ge bort en presentask med konto och ett ex av den färdiga utskrivna och inbundna boken!

tillminabarnbarn.se är en perfekt present till den som går i pension, till den som fyller 60, 65 eller 70, till Fars eller Mors dag eller som julklapp till generationen som har "allt" och önskar sig "inget". Ge bort en liten ask med intresse! tillminabarnbarn.se är också en perfekt present vid avtackning från företag eller kollegor då en kollega går i pension. Läs mer om avtackning här.

Beställ Tillminabarnbarns presentask här>>

Allt detta får du i ett konto på tillminabarnbarn.se:
   
Tillgång till hela verktyget tillminabarnbarn.se med över 142 sidor i 16 kapitel för att skapa din bok.
Möjlighet att bjuda in dina närstående som får lösenord och kan läsa din bok på nätet allt eftersom den växer fram.
Möjlighet att med en enkel knapptryckning skriva ut hela boken i ett fint bokformat med text, bild och grafik.
2 års säkerhetslagring av boken (med möjlighet att förlänga)
Förmånliga erbjudanden på utskriftservice och professionell inbindning av din bok. Läs mer om vad det kostar och hur du utskrift och inbindning här>>

Tips! Dags att fira något stort?
Kanske en jämn födelsedag eller någon som går i pension? Ordna roligaste och mest minnesvärda festen med hjälp av färdiga konceptprodukter för fest, underhållning och umgänge från www.grapevine.nu

Ladda ner tipspromenader till festen, läs om de topp 7 populäraste tipspromenderna här.

Quiz till jämna födelsedagar
NYHETER!

I våra quiz "40 / 50 / 60 år av minnen!" får du och dina gäster en återblick över de år som födesledagsfiraren varit med och upplevt stort som smått! Ett kul quiz med frågor om stora händelser i Sverige och världen, om tv, musik, film, kultur, sport och mycket mer. 149 kr. Passar perfekt till födelsedagsfesten! 149 kr.
40 år av minnen>>
50 år av minnen>>
60 år av minnen>>
Piratskattjakt: Skattjakt på de 7 haven
Ordna piratkalas med spännande skattjakt! Låt de små piraterna ge sig ut på äventyr på de sju haven! På vägen mot skatten ska knepiga gåtor och spännande uppdrag lösas. Du får allt du behöver för att snabbt och enkelt ordna denna superroliga skattjakt med pirattema! 169 kr.
Mer info 4-6 år>> | Mer info 7-10 år>>
För 4-6 år
För 7-10 år
Musikquiz: Sommarhits
Ingenting skapar så mycket känsla som musik! Maxa sommarkänslan med detta härliga musikquiz laddat med 34 älskade och uttjatade sommarhits och fyndiga, somriga följdfrågor. Perfekt till grillfesten! Du får spellista och följdfrågor; allt färdigt att använda omedelbums. 149 kr.
Mer info>>

 

 

 

 

Champagneprovning: 3 champagner under 300 kr
Ordna champagneprovning med vännerna! Enkelt att genomföra, trevligt och opretentiöst. Njut av champagne tillsammans och lär kanske något nytt! Ett färdigt koncept med allt du behöver och allt du vill veta. Med Grapevines unika provningsblad.
Läs mer och beställ och ordna en egen champagneprovning>>
Frågesport: Vart är vi på väg?
Med resefrågesporten "Vart är vi på väg?" får du snabbt och enkelt klurig och rolig underhållning till festen i stil med TV-programmet "På spåret". Du får 12 resmål med kluriga ledtrådar och lika många musikfrågor. Allt är komplett med frågor, facit, svarsformulär och spotifyspellista.
Beställ frågesporten här>>
Mordmysterium: Teatermordet
I Teatermordet bjuder teaterdirektör Arneflo in till glittrande premiärfest! Ett avancerat och fantastiskt roligt mordmysterium för 11-15 personer, där alla deltagare spelar en roll. Inkluderar värdguide, rollbeskrivningar, manus, rekvisita och allt annat som behövs för en otroligt spännande kväll!
Beställ Mordmysteriet:Teatermordet här>>
Mordgåtor för middagar | Skattjakt för barnbarnen | Present till mormor | Present till farfar | Present till farmor Present till morfar | 70 års present Inredningsvis till jul
Fira 40! Tipspromenad / quiz till 40-årsfesten
Förgyll 40-års firandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 40! Frågorna är mycket varierande, kul och riktigt fyndiga!
Beställ här>>
Fira 50! Tipspromenad / quiz till 50-årsfesten
Dags att fira 50!? Vår tipspromenad / quiz till 50-års festen innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 50! Frågorna sträcker sig över en stor variation av ämnen, från film och musik till geografi och historia. Fyndigt, roligt, underhållande!
Beställ här>
Fira 60! Tipspromenad / quiz till 60-årsfesten
Dags att fira 60!? Både på en större fest och en mindre tillställning kan det passa bra med en riktigt fyndig tipspromenad eller ett quiz på dagens tema - talet 60! Fyndigt, roligt och underhållande med varierade frågor om många olika ämnen.
Beställ här>>